top of page

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Vacature: Adviseur Sparen en Betalen

Bedrijf: Infinias Steenokkerzeel en Kampenhout - Crelan Bank


Over ons: Bij Infinias vormen we een jong en dynamisch team van 12 personen, werkzaam in de boeiende banksector. Met vestigingen in Steenokkerzeel en Kampenhout streven we ernaar om onze klanten een persoonlijke en professionele service te bieden.


Over Crelan: Crelan is een Belgische coöperatieve bank die zich richt op particulieren, zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen. Met een sterke lokale verankering en een klantgerichte aanpak biedt Crelan een breed scala aan bankdiensten, waarbij er wordt gestreefd naar een persoonlijke en professionele relatie met hun klanten.


Functieomschrijving: Als Adviseur Sparen en Betalen ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw taken omvatten het verwelkomen van klanten, het uitvoeren van dagelijkse bankverrichtingen, het adviseren over betaalrekeningen, administratieve ondersteuning bieden, proactief klanten benaderen en digitale ondersteuning bieden aan onze klanten.


Verwachtingen: We zoeken iemand met een commerciële flair, die klantgericht is en professioneel advies kan verlenen. Een bachelordiploma, bij voorkeur in Financiën en Verzekeringen, is vereist en ervaring in de bankwereld is een pluspunt. Flexibiliteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een teamspeler zijn essentieel. Een goede kennis van het Frans is een pluspunt.


Aanbod: We bieden een aantrekkelijk salaris, aangevuld met diverse extralegale voordelen. Daarnaast investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met een basisopleiding en continue ondersteuning. Binnen ons kantoor heerst een no-nonsense cultuur met een open communicatie, waar ruimte is voor persoonlijk initiatief en groei.


Interesse? Ben jij klaar voor een boeiende functie bij een dynamisch kantoor? Ben je bereid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar admin@infinias.be. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!


550 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page